9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Rotterdam

Details over dit uitje

Flaneren met een professionele gids in het prachtige centrum van Rotterdam, lekker eten en een gezellige rondvaart: dat is de Walking and Floating Brunch van Maasstad Events.

Wij nemen u mee om de tweede stad van Nederland eens beter te bekijken.

Heeft u Rotterdam als locatie gekozen voor jullie volgende bedrijfs- of familieuitje? Of is het soms tijd voor een ontspannen programma met vrienden?

Tijdens de Walking and Floating Brunch Rotterdam brengt Maasstad Events u het beste dat Rotterdam te bieden heeft. Drie verrassende restaurants, een leuke boottocht over de Maas en een interessante rondleiding langs bekende gebouwen en monumenten.

We beginnen deze brunch met een heerlijk voorgerecht in een gezellig etablissement. Na dit gerecht neemt de gids jullie mee, want die staat al te trappelen om iets over Rotterdam te vertellen. Na een goede culinaire start, gaat u samen op weg door het centrum van Rotterdam en bekijkt u alle bekende gebouwen en monumenten. Uw gids vertelt u leuke anekdotes die de stad veel meer kleur geven.

Na de wandeling wordt het tijd voor het hoofdgerecht in een ander restaurant om vervolgens plaats te nemen in onze comfortabele rondvaartboot voor een tochtje over de Maas. Vanaf het water is Rotterdam nog beter te zien. Op de Kop van Zuid staat een rij aan prachtige gebouwen en de fonkelende Erasmusbrug ziet er altijd indrukwekkend uit. Na een uurtje dobberen op het water, meren we weer af en geniet u van het smakelijke nagerecht in een derde restaurant. Dat wordt heerlijk natafelen

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot.

Inclusief:
  • Rondleiding door een professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan