Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Rotterdam

Details over dit uitje

Wat zijn de beste tafelmanieren? Hoe begroet u iemand? Tijdens de Workshop Etiquette in Rotterdam van Maasstad Events komt u dit en nog veel meer te weten!

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en leert u hoe u om moet gaan met uw relaties.

Het is een pluspunt om zowel op zakelijk als privégebied de basis van etiquette onder de knie te hebben. Tijdens deze workshop leert u het nog op een leuke manier ook!

De workshop wordt gegeven door een heuse etiquette master. Hij weet alles van de verschillende etiquette regels en zal u dit op een leuke manier bijbrengen. Zijn enorme enthousiasme en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat deze workshop niet alleen heel leerzaam is, maar ook een gezellig uitje met collega’s of vrienden!

De etiquette master brengt u op de hoogte van de regels om uw tafel netjes te dekken en de bijbehorende tafelmanieren. Allemaal super interessant en ook nog eens leuk ook! Daarnaast krijgt u nog veel meer te leren over de etiquette en kunt u aan het eind van de workshop met al deze informatie direct aanschuiven bij koning Willem Alexander voor een staatsbanket.

Deze workshop kunt u ook in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner volgen, Zo ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquette regels. Uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje of familieuitje!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan