Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Etiquette in Rotterdam

Wat zijn de beste tafelmanieren? Hoe begroet u iemand? Tijdens de Workshop Etiquette in Rotterdam van Maasstad Events komt u dit en nog veel meer te weten!

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en leert u hoe u om moet gaan met uw relaties.

Het is een pluspunt om zowel op zakelijk als privégebied de basis van etiquette onder de knie te hebben. Tijdens deze workshop leert u het nog op een leuke manier ook!

De workshop wordt gegeven door een heuse etiquette master. Hij weet alles van de verschillende etiquette regels en zal u dit op een leuke manier bijbrengen. Zijn enorme enthousiasme en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat deze workshop niet alleen heel leerzaam is, maar ook een gezellig uitje met collega’s of vrienden!

De etiquette master brengt u op de hoogte van de regels om uw tafel netjes te dekken en de bijbehorende tafelmanieren. Allemaal super interessant en nog eens leuk ook! Daarnaast krijgt u nog veel meer te leren over de etiquette en kunt u aan het eind van de workshop met al deze informatie direct aanschuiven bij koning Willem Alexander voor een staatsbanket.

Deze workshop kunt u ook in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner volgen. Zo ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquette regels. Uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje of familie-uitje!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan