9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beelden Wandeling in Rotterdam

Details over dit uitje

Fraaie beelden en verassende sculpturen, ze staan op allerlei straathoeken en pleinen in Rotterdam. De Beeldenroute Westersingel is onderdeel van de zogenaamde ‘Culturele As’ van Rotterdam, een route waarlangs allerlei sculpturen van wereldberoemde kunstenaars tentoongesteld staan. Samen met een professionele gids en enthousiaste kunstkenner van Maasstad Events, komen jullie beelden tegen van onder meer Rodin, Carel Visser, Joel Shapiro en Umberto Mastroianni.

Rotterdam is de stad in Nederland met misschien wel de meeste kunst in de openbare ruimte. Jarenlang bouwde de stad aan de Internationale Beeldencollectie, een bewonderenswaardige ambitie die op diverse plekken in de stad gestalte heeft gekregen. Deze beeldenwandeling inspireert en verrast altijd! En natuurlijk is het dan ook leuk als jullie een beetje de achtergronden van een kunstwerk beter leren kennen.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Rondleiding langs kunst en sculptuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan