9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht in Rotterdam

Details over dit uitje

Speuren met een wedstrijdelement: Speurtocht in Rotterdam is een leuke speurtocht van Maasstad Events, waarin u in verschillende teams een originele route door de stad maakt.

Ondertussen voeren jullie allerlei leuke opdrachten uit door de stad. Het meest creatieve team zullen wij in het zonnetje zetten met de enige echte hoofdprijs!

Met alle bekende straten, pleinen en immense bouwwerken is Rotterdam geschikt voor een enerverende speurtocht met familie, collega's of vrienden. Natuurlijk moeten jullie wel een beetje je best om als nummer 1 uit de bus te komen, dus niet verdwalen, alle vraagstukken zo compleet mogelijk oplossen en uw fantasie gebruiken. En niet afkijken, delibereren met de tegenpartij of samen met het andere team op een zonnig terras gaan zitten!

Geniet van een knallende strijd in hartje Rotterdam en hoor van onze strenge doch rechtvaardige jury welk team zich er het beste van heeft afgemaakt. De winnaars worden uiteraard door jullie begeleider in het zonnetje gezet.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team of koppel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan