Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen in Rotterdam

Details over dit uitje

Op de step naar 3 restaurants door Rotterdam? Dat kan! Onder begeleiding van een gids, die u tijdens Beppen, Opscheppen en Steppen alles vertelt over de Maasstad.

U krijgt interessante anekdotes te horen over de Maasstad. Natuurlijk zijn er vele obstakels, zoals drempels en lantaarnpalen. Dat houdt u zeker niet tegen om lekker op de step de binnenstad van Rotterdam te gaan ontdekken! Niets is te gek bij deze sportieve ontdekkingstocht!

Deze fascinerende steptocht heeft het voordeel dat u ook nog wat calorieën verbrand voordat u weer aanschuift voor het volgende gerecht. Het klinkt misschien gek, maar steppen is bij uitstek geschikt om flink door te tafelen!

Geniet van deze steptocht en bestel een heerlijk dessert. U mag uzelf ook wel eens verwennen na een sportieve uitspatting. Toch?

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.15 Steps ophalen
19.15 - 20.00 Steptour deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.00 Steps inleveren
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan