9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Bierproeverij – Citywalk – Diner

Details over dit uitje

Met Maasstad Events gaat u tijdens de Rotterdamse Bierproeverij - Citywalk - Diner naar een biercafé in Rotterdam!

Na het bezoek aan het biercafé loopt u tijdens het arrangement door het stadscentrum en krijgt u de mooiste plekken van Rotterdam te zien. Een professionele gids leert u de echte Maasstad kennen! Als afsluiting gaat u genieten van een 3-gangen diner.

16.30 - 17.00 Bezoek biercafé & Bierproeverij

Het Rotterdamse biercafé heeft een rijke geschiedenis. Tijdens het bezoek komt u alles te weten over het café en de bieren die u uiteraard ook mag proeven! Proost!

17.00 - 19.00 City Walk

Rotterdam heeft verschillende bezienswaardigheden met allemaal een eigen verhaal. De vakkundige gids brengt de Maasstad helemaal tot leven. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de Euromast, de moderne architectuur of de grootste haven van Nederland.

19.00 - 21.30 Diner

Na het bezoek aan het biercafé en de City Walk wordt het tijd voor het culinaire gedeelte in het lekkerste restaurant van Rotterdam. Sluit de dag af met een heerlijk diner!

Inclusief:
  • Bezoek aan biercafé en 5 proefbiertjes
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor de dorstige bierdrinkers:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit arrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Maasstad Events regelt zo een avondarrangement op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan