Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdamse Bierproeverij – Citywalk – Diner

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rotterdamse Bierproeverij – Citywalk – Diner

Met Maasstad Events gaat u tijdens de Rotterdamse Bierproeverij - Citywalk - Diner naar een biercafé in Rotterdam!

Na het bezoek aan het biercafé loopt u tijdens het arrangement door het stadscentrum en krijgt u de mooiste plekken van Rotterdam te zien. Een professionele gids leert u de echte Maasstad kennen! Als afsluiting gaat u genieten van een 3-gangen diner.

16.30 - 17.00 Bezoek biercafé & Bierproeverij

Het Rotterdamse biercafé heeft een rijke geschiedenis. Tijdens het bezoek komt u alles te weten over het café en de bieren die u uiteraard ook mag proeven! Proost!

17.00 - 19.00 City Walk

Rotterdam heeft verschillende bezienswaardigheden met allemaal een eigen verhaal. De vakkundige gids brengt de Maasstad helemaal tot leven. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de Euromast, de moderne architectuur of de grootste haven van Nederland.

19.00 - 21.30 Diner

Na het bezoek aan het biercafé en de City Walk wordt het tijd voor het culinaire gedeelte in het lekkerste restaurant van Rotterdam. Sluit de dag af met een heerlijk diner!

Inclusief:
  • Bezoek aan biercafé en 5 proefbiertjes
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor de dorstige bierdrinkers:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit arrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Maasstad Events regelt zo een avondarrangement op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan