9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bingo in Rotterdam

Details over dit uitje

U wordt van deze Bingo in Rotterdam niet alleen melig, maar u heeft ook nog eens kans op prachtige prijzen! Neem een kijkje in de prachtige prijzenpakketten van Maasstad Events!

Stap met uw familie, vrienden of collega's in de wereld van bingo en geniet van de feestelijke bingomuziek!

Alle prachtige prijzen die te winnen zijn kunnen optioneel besteld worden tegen een voordelige meerprijs om de gezellige bingo in Rotterdam nog een stuk leuker te maken! U kunt kiezen uit de volgende vier paketten:

Standaard:

Een prachtig prijzenpakket met 9 unieke prijzen waaronder maar liefst 3 luxe prijzen voor het voordelige bedrag van € 125,00 excl. BTW.

Standaard Plus:

Het best meest populaire en best verkochte prijzenpakket met 9 geweldige prijzen waaronder 6 luxe verassingen voor € 200,00 excl. BTW.

Deluxe:

Een luxe pakket! 9 extra luxe prijzen voor een geweldige bingo! Voor € 250,00 excl. BTW bent u helemaal klaar voor een deze geweldige bingodag om nooit te vergeten!

Gold Star:

Het Deluxe-pakket met een geweldige extra hoofdprijs, namelijk een digitale camera van 12 Megapixels! Alles voor een mooie prijs van € 300,00 excl. BTW. Bingo! (hiervoor krijgt elk persoon een extra ticket)

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Leuke prijzen voor de winnaars!
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan