Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bingo in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bingo in Rotterdam

U wordt van deze Bingo in Rotterdam niet alleen melig, maar u heeft ook nog eens kans op prachtige prijzen! Neem een kijkje in de prachtige prijzenpakketten van Maasstad Events!

Stap met uw familie, vrienden of collega's in de wereld van bingo en geniet van de feestelijke bingomuziek!

Alle prachtige prijzen die te winnen zijn kunnen optioneel besteld worden tegen een voordelige meerprijs om de gezellige bingo in Rotterdam nog een stuk leuker te maken! U kunt kiezen uit de volgende vier pakketten:

Standaard:

Een prachtig prijzenpakket met 9 unieke prijzen waaronder maar liefst 3 luxe prijzen voor het voordelige bedrag van € 125,00 excl. BTW.

Standaard Plus:

Het meest populaire en best verkochte prijzenpakket met 9 geweldige prijzen waaronder 6 luxe verassingen voor € 200,00 excl. BTW.

Deluxe:

Een luxe pakket! 9 extra luxe prijzen voor een geweldige bingo! Voor € 250,00 excl. BTW bent u helemaal klaar voor een deze geweldige bingodag om nooit te vergeten!

Gold Star:

Het Deluxe-pakket met een geweldige extra hoofdprijs, namelijk een digitale camera van 12 Megapixels! Alles voor een mooie prijs van € 300,00 excl. BTW. Bingo! (hiervoor krijgt elk persoon een extra ticket)

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Leuke prijzen voor de winnaars!
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan