Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Rotterdam

Een dagarrangement van Maasstad Events met Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij: lekker eten, een prachtige steptocht, en een proeverij naar keuze.

Ontdek het echte Rotterdam, met familie, vrienden of collega’s op een actieve manier!

13.00 – 14.00 Broodjeslunch

Een actieve dag begint met een uitgebreide lunch op de Markt zodat u alvast in de juiste sfeer komt. Bereidt u voor op een van de leukste manieren om Oeteldonk van dichtbij te bekijken. Een broodje Bakpao is voor de grappenmakers onder u natuurlijk zo geregeld!

14.15 – 16.15 Steptocht

Met een kleine warming-up en wat uitleg door onze professionele gids beginnt u met de steptocht. U komt langs alle mooie monumenten van de binnenstad, waaronder de St. Jan, het standbeeld van de stadsschilder Jheronimus Bosch en stukken van de vestingwallen. Ook bekijkt u het oudste bakstenen huis van Nederland, de Moriaan, waar nu de VVV is gevestigd.

16.30 – 17.30 Proeverij

Deze proeverij mag u naar eigen keuze bepalen. Maasstad Events kan voor u een bier- of wijnproeverij regelen, maar bijvoorbeeld ook een likeurproeverij. U mag het zeggen!

 

Geniet van dit dagvullende programma en sluit uw dag eventueel af met een heerlijk diner in het oude centrum. Als u het op prijs stelt reserveren wij een uitstekende locatie voor u!

Inclusief:

– Lunch
– Steps
– Professionele gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
– Proeverij naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan