Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Hangover Tablet Game in Rotterdam

Maasstad Events biedt een super leuk en uniek vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Het is een virtueel spel dat zich afspeelt in het centrum van Rotterdam.

Wie heeft de film niet gezien? Tijdens het spel zullen jullie merken dat er reeds een fantastische vrijgezellendag achter de rug is, maar daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Afgebroken tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en uiteraard een enorme kater. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Aan jullie de taak uiteraard om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de Maasstad gestuurd. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee kunnen de zaken geregeld worden, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Alles moet natuurlijk wel op tijd afgeleverd worden op het stadhuis of bij de feestlocatie.

Best een opgave toch? Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd die je liever wilt ontwijken. Zo kom je geheid de stripper van gisteravond tegen en ook de ex en de schoonmoeders van de bruidegom lopen rond in de stad. Kleine tip van ons: Rennen en niet achterom kijken!

Als afsluiting kunnen jullie onder het genot van een drankje met elkaar bijkomen van deze heftige middag. Tijdens het drankje maakt jullie begeleider ook de winnaar bekend. Valt het huwelijk in het water of zorgen jullie dat het allemaal nog last minute geregeld wordt? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een tablet per team
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner'.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan