Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events biedt een super leuk en uniek vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Het is een virtueel spel dat zich afspeelt in het centrum van Rotterdam.

Wie heeft de film niet gezien? Tijdens het spel zullen jullie merken dat er reeds een fantastische vrijgezellendag achter de rug is, maar daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Afgebroken tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en uiteraard een enorme kater. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Aan jullie de taak uiteraard om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de Maasstad gestuurd. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee kunnen de zaken geregeld worden, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Alles moet natuurlijk wel op tijd afgeleverd worden op het stadhuis of bij de feestlocatie.

Best een opgave toch? Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd die je liever wilt ontwijken. Zo kom je geheid de stripper van gisteravond tegen en ook de ex en de schoonmoeders van de bruidegom lopen rond in de stad. Kleine tip van ons: Rennen en niet achterom kijken!

Als afsluiting kunnen jullie onder het genot van een drankje met elkaar bijkomen van deze heftige middag. Tijdens het drankje maakt jullie begeleider ook de winnaar bekend. Valt het huwelijk in het water of zorgen jullie dat het allemaal nog last minute geregeld wordt? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een tablet per team
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner'.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan