Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubbelproeverij in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens de Bubbelproeverij van Maasstad Events proeft u de lekkerste bubbels voorzien van commentaar. Cava, Prosecco, Champagne, niets wordt overgeslagen!

Kom gezellig met uw familie en vrienden naar het centrum van Rotterdam voor deze wijnproeverij en beleef een ware bubbelsensatie!

Tijdens deze proeverij gaat u ongeveer zeven verschillende bubbelwijnen van diverse komaf en hoge kwaliteit proeven. Champagne en prosecco kent iedereen, maar tijdens deze proeverij komen er ook hele andere bubbels aan de orde. U kunt er voor kiezen om tussen het proeven door te genieten van een aantal overheerlijke amuses!

U krijgt te horen wat een echte 'Brut' is en hoeveel procent alcohol een goede champagne hoort te hebben.

Voor vrijgezellenfeesten is er ook een speciaal arrangement, waarbij de vrijgezel al bubbelend in het zonnetje zal worden gezet! Geniet van de bruisende proeverij! Proost!

Inclusief:
  • Ongeveer 7 verschillende bubbelwijnen
  • Enthousiaste begeleiding van een echte bubbelkenner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan