Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Geniet van een 3-gangen diner in verschillende restaurants in Rotterdam, en voer tijdens de Crazy Dinner Game van Maasstad Events meerdere opdrachten per team uit.

Tijdens dit avondarrangement door de binnenstad van Rotterdam krijgt u een videocamera overhandigd, waarmee u de opdrachten op beeld gaat vastleggen. Deze ludieke avond is er eentje om nooit te vergeten!


Wij nemen u mee naar de drie beste restaurants van Rotterdam. Ondertussen moet u de handjes uit de mouwen steken om een aantal spannende, gezellige of gekke opdrachten uit te voeren!

Wat is precies de bedoeling? Dat verklappen we natuurlijk niet! Het kan van alles zijn...

Alle gerechten worden steeds in een ander restaurant geserveerd. Tussendoor voeren jullie de opdrachten uit. Een hilarische culinaire speurtocht met spelelementen en een heerlijk dessert tot slot! Na afloop komen we in het laatste restaurant bij elkaar om de hoofdprijs aan het winnende team te overhandigen. Veel plezier!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 uur Voorgerecht
19.00 - 20.00 uur Crazy game deel 1
20.00 - 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 uur Crazy game deel 2
22.00 - 22.30 uur Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen diner in verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Crazy filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Crazy Diner in Rotterdam:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Diner? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan