Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadsspel naar keuze – Barbecue in Rotterdam

Details over dit uitje

Speel een stadsspel naar keuze van Maasstad Events in Rotterdam en sluit uw gezellige uitje feestelijk af met een overheerlijke barbecue!

Dit groepsuitje kunt u uiteraard boeken met familie of vrienden of geheel op maat organiseren voor een origineel bedrijfsuitje.

Wilt u een uniek uitstapje organiseren in de mooiste stad aan de Maas? Tijdens Crazy 88 voert u knotsgekke opdrachten uit in het centrum van Rotterdam. Verdien een paar euro als straatartiest of doe in het centrum van Rotterdam een gechoreografeerde dans. Kiest u liever voor Get The Picture? Dan speelt u een leuke fotopuzzeltocht vol grappige en interessante foto-opdrachten! U kunt ook kiezen voor een speciale GPS-speurtocht, zodat u de stad een stuk beter leert kennen.

Na afloop verwennen wij uw gezelschap met een voortreffelijke barbecue, een feestelijke einde aan uw dagje uit in Rotterdam!

Keuze uit:

- Crazy 88
- Get The Picture
- GPS Tocht

Inclusief:
  • Prijzen voor de winnende teams
  • Enthousiaste begeleiding
  • Overheerlijke barbecue in Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent zijn voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan