Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Brunch Rotterdam

Details over dit uitje

Maak in Rotterdam kennis met de Crime City Brunch Game van Maasstad Events: een virtueel GPS spel, met een 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants.

Wij toveren jullie om doorgewinterde criminelen en versla de concurrentie!

Hoe werkt het spel? Het uiteindelijke doel is heel gemakkelijk te omschrijven: verzamel zoveel mogelijk buit. Kraak de kluizen, verzamel allerlei wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Jullie worden vast een beruchte straatbende!

Uiteraard gaat het allemaal niet zo gemakkelijk. Er moeten namelijk ook een aantal obstakels ontweken worden. De (virtuele) politie is ook op de hoogte van jullie aanwezigheid en zal alles doen om het jullie zo moeilijk mogelijk te maken. Wanneer jullie gepakt worden is de enige optie om ze om te kopen met jullie zuurverdiende poen. Houd dus goed contact met het team via de bijgeleverde portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig waarneemt.

Naast het spel zorgen wij uiteraard voor de nodige ontspanning. Wij zorgen ervoor dat u aan het eind van de middag niet met een lege maag naar huis gaat. Jullie genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan