Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking the Stars in Rotterdam

Speel het hilarische spel Ranking the Stars in Rotterdam! Onze eigen Paul de Leeuw als dolle quizmaster, waarbij alle geheimen worden onthuld.

Dit spel is bij uitstek het meest perfecte uitje om elkaar (nog) beter te leren kennen!

Een aantal dagen voor het spel vult u en de rest van de deelnemers een korte vragenlijst in. In deze vragenlijst beantwoordt u vragen over uzelf en zal u uw collega’s of vrienden moeten ‘ranken’. Denkt u eens aan vragen als: Wie vindt u de meest ideale schoonzoon of -dochter? En wie geeft er het meeste geld uit in een maand? Natuurlijk kunnen de vragen geheel naar uw eigen smaak aangepast worden. De ingevulde lijsten zullen vervolgens verwerkt worden, wat zal resulteren in een spectaculaire en hilarische Ranking the Stars quiz!

In twee- of drietallen gaat u de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest van de rest van deelnemers? De quiz zal uit verschillende rondes bestaan.

Ronde 1 & 3

Hoe goed kennen jullie elkaar? De dolle quizmaster zal diverse meerkeuzevragen en open vragen stellen. Er zal af en toe een muziekfragment ten gehore gebracht worden, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance! Weet u wat de anderen vroeger voor beroep wilden uitoefenen of met wie ze stiekem wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of u het nou weet of niet.. de geheimen worden sowieso onthuld!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de lijsten die u vooraf heeft ingevuld is er berekend hoe hoog u in het klassement staat per kwestie. Tijdens de quiz zal u moeten inschatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft. Vervolgens nodigt de dolle quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei... probeer uzelf hier maar een uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Welk team haalt de meeste punten? Na het spel worden de punten vliegensvlug opgeteld en kunt u zich klaar maken voor een feestelijke prijsuitreiking! Krijgt uw team de eeuwige roem?

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Toplocatie in het centrum van Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan