Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – Kroegentocht met rondleiding in Rotterdam

Details over dit uitje

Heerlijk eten in een leuk restaurant van Rotterdam en in de avond een drankje doen? De Diner - Kroegentocht is uitermate geschikt als feestelijk uitje met vrienden!

18.00 - 20.00 Diner

We starten de avond met een drie gangen diner in een restaurant naar keuze. U heeft bij Maasstad Events keuze uit meerdere restaurants. Het diner wordt vervolgd met een rondleiding en kroegentocht door Rotterdam.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

In de gezelligste kroegen van Rotterdam kunt u met familie of vrienden genieten van een borrel en de mooiste verhalen van onze gids. Wilt u meer weten over de verschillende biertjes? Vraag het aan de kroegbaas, hij weet hier vast meer over te vertellen!

De gids kent de stad op zijn duimpje en weet dus altijd weer de weg terug te vinden (wel zo handig, toch?) Om de Maasstad van dichtbij te beleven is dit arrangement een echte aanrader!

De drankjes zijn nog niet inbegrepen in de prijs en kunnen direct in de kroegen betaald worden.

Inclusief:
  • Diner
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan 3 verschillende kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan