Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Escape City Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Bent u op zoek naar een leuk afdelingsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest? Wat dacht u van de virtuele Escape City Game van Maasstad Events. Jullie spelen een virtueel tablet spel gebaseerd op de populaire Escape Room activiteit. Bij ons zit je niet gevangen in een ruimte, maar jullie zitten gevangen in de stad!

Tijdens het spel nemen jullie het op tegen de virtuele Dr. Crypto. Hij heeft mensen gegijzeld en aan jullie de taak om via allerlei opdrachten deze mensen te bevrijden. Terwijl jullie door de stad lopen krijg je via de tablet diverse hits, waardoor het mogelijk wordt om bepaalde vraagstukken op te lossen. Iedere gemiste hint kan punten kosten. Let wel op, want jullie hebben maar anderhalf uur de tijd en de klok stopt niet met tikken.

Hoeveel mensen bevrijden jullie uiteindelijk van de gijzelaar? De ontknoping zal plaats vinden in een Rotterdamse horecagelegenheid waar ook een drankje genuttigd zal worden. Het winnende team zetten we uiteraard in het zonnetje.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Maasstad Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan