Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Beleef een spannende moordlunch in Rotterdam! Inclusief kostuums, een professionele acteur en het moordspel script, van Maasstad Events.

Er is gisteravond een moord gepleegd en nu is het aan jullie om samen met de lokale rechercheur de moord op te lossen. In ieder geval weten we dat de moordenaar zich in uw gezelschap bevindt. Dat is even slikken...

Tijdens het moordspel vertellen jullie allemaal je alibi. Er zit toch iemand tussen waar het verhaal niet helemaal geloofwaardig van overkomt. Aan jullie uiteraard de taak om uit te dokteren wie nou de moordenaar is. Wie zal de moordenaar zijn? Is het de chique zakenman, de meesteres of toch de toiletjuffrouw?

Laat u tussendoor maar eens verwennen in het restaurant van uw keuze. Zij zullen voor een heerlijke lunch zorgen waar jullie tijdens het spel lekker van kunnen genieten. Na afloop krijgt de beste speurneus in het gezelschap de hoofdprijs uitgereikt van jullie acteur!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Moordspeltip!!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan