9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u weten hoe u echt moet dineren? Tijdens deze avond in Rotterdam leert u alles met het Etiquette Diner inclusief etiquette master van Maasstad Events.

Wat zijn de beste tafelmanieren, hoe begroet u mensen en gaat u naar de WC of naar het toilet? Het zal allemaal aan bod komen tijdens dit interessante diner!

Etiquette verbetert uw vaardigheden, de omgang met uw relaties en het geeft u meer zelfvertrouwen. Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette te beheersen. En... het is nog leuk ook!

In combinatie met een 3-gangen diner wordt dit arrangement nog stijlvoller door de etiquette master die voor de nodige nieuwe kennis zorgt. Het Etiquette Diner is niet alleen leerzaam, maar ook een gezellig en leuk uitje met vrienden, familie of collega’s.

Tijdens het arrangement doen we een korte quiz over tafelmanieren, tafeldekken en tafelschikking behandeld. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Laat u verrassen tijdens uw diner met allerlei leuke etiquette onderdelen.

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie in het centrum van Rotterdam
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan