Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Rotterdam

Details over dit uitje
Fietspuzzeltocht in Rotterdam

 

In teams van ongeveer 8 personen een leuke fietspuzzeltocht van Maasstad Events beleven, al puzzelend door het centrum van Rotterdam? Dat kan!

De wind waait door uw haren en de stad ligt aan uw voeten tijdens deze leuke speurtocht op de fiets. Aan u de taak om alle lastige puzzels op te lossen!

Geniet van een geweldige speurtocht door het centrum van Rotterdam. U stapt op de fiets met een stadsplattegrond. Vervolgens brengen een aantal uitdagende raadsels u langs de leukste plekjes van de Maasstad!

De begeleider van de tocht zal de resultaten van de puzzel controleren. Daarna zal hij of zij feestelijk bekend maken welk team de prijs in ontvangst mag nemen! Uiteraard zal deze prijsuitreiking plaatsvinden op een gezellige locatie. Iedereen krijgt een drankje aangeboden om het vochtgehalte weer op peil te brengen na deze intensieve fietstocht. Veel plezier!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Fiets voor elke deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan