Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Lunch Rotterdam

Details over dit uitje

Altijd al willen weten wat nou de exacte regels zijn? Wij hebben er een hele leuke workshop voor bedacht. Ontdek het bij de Etiquette Lunch van Maasstad Events in Rotterdam.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en leert u hoe u om moet gaan met uw relaties.

Jullie krijgen tijdens de workshop uitleg van een heuse etiquette master. Hij weet alles van de verschillende etiquette regels en zal jullie dit op een leuke manier bijbrengen. Zijn enorme enthousiasme en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat de etiquette-lunch niet alleen heel leerzaam is, maar ook een lekker en gezellig uitje met vrienden of collega’s.

De etiquette master brengt u op de hoogte van de regels om uw tafel netjes te dekken en bijbehorende tafelmanieren. Daarnaast krijgt u nog veel meer te leren over de etiquette en kunt u aan het eind van de workshop direct aanschuiven bij koningin Maxima voor een staatsbanket. Allemaal super interessant en ook nog eens leuk!

Naast de uitleg over de etiquette kunnen jullie ook nog eens genieten van een heerlijke lunch. Dat wordt dus een leerzaam uitje en nog eens lekker smullen ook!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Uitgebreide lunch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan