Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Lunch in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get the Picture Winter Lunch in Rotterdam

Ga actief uit in de winter en doe de Get the Picture Lunch in Rotterdam! Verken de stad met een fotospeurtocht en geniet van heerlijk eten tijdens dit winteruitje van Maasstad Events!

Geniet van een stadswandeling met fotografische momenten, een heerlijke lunch en een hoofdprijs. Bent u er klaar voor? U en uw gezelschap worden door een begeleider van Maasstad Events meegenomen naar drie verschillende restaurants om lekker te eten. Onderweg gaat u verschillende interessante, speciale en ludieke foto-opdrachten uitvoeren.

Wat is precies de bedoeling?

Maasstad Events regelt drie verschillende restaurants en in ieder etablissement geniet u van een ander culinair gerecht. Tussen de gerechten door gaat u samen met uw gezelschap op pad met een kaart van de stad, een fotokaart en een opdrachtenboekje. (een warme muts en sjaal raden wij aan!)

De verschillende teams moeten via de kaart de beste route zoeken en ondertussen foto's maken van de mooiste plekken en objecten die de Maasstad te bieden heeft.

U en uw gezelschap wordt in het laatste restaurant weer verwelkomt door de begeleider die onder genot van een verrukkelijk dessert zorgt voor een prijsuitreiking, uiteraard kan maar één team het beste zijn! Veel succes en veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Professionele begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan