Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

The Wedding Planner Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens het vrijgezellenfeest, The Wedding Planner van Maasstad Events, dreigt de bruiloft in de soep te lopen. Aan u de taak om er een mooie dag van te maken!

Nog één dag voor het huwelijk zal plaatsvinden en het blijkt dat de ceremoniemeester er een grote puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog helemaal niets geregeld! Aan u de taak om er ondanks dit grote probleem alsnog een onvergetelijke dag van te maken!

In teams gaat jullie gezelschap de virtuele game spelen in het centrum van Rotterdam. Met behulp van een tablet zullen de teams kriskras door de stad heen gestuurd worden. Aan u de taak om tijdens dit ludieke spel zo veel mogelijk munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die niet mogen ontbreken tijdens het huwelijk. Denk hierbij aan de ringen, de jurk en natuurlijk de overheerlijke bruidstaart! Maar dat is nog niet alles... Zorg er voor dat deze producten afgeleverd worden op het stadhuis of op de desbetreffende feestlocatie. Schiet op! Er is geen tijd te verliezen!

Om het spel nog iets spectaculairder te maken zijn er enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de fotograaf en de limousine chauffeur. Maar pas op! Ook de vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Wanneer zij jullie team zien, zou het feest van morgen nog wel eens in duigen kunnen vallen. De exen goed ontwijken dus! Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team de hoofdprijs in ontvangst nemen. Een leuke bruiloft of niet, dit vrijgezellenuitje is er zeker één voor in de boeken!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan