Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Wedding Planner Tablet Game in Rotterdam

Tijdens het vrijgezellenfeest, The Wedding Planner van Maasstad Events, dreigt de bruiloft in de soep te lopen. Aan u de taak om er een mooie dag van te maken!

Nog één dag voor het huwelijk zal plaatsvinden en het blijkt dat de ceremoniemeester er een grote puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog helemaal niets geregeld! Aan u de taak om er ondanks dit grote probleem alsnog een onvergetelijke dag van te maken!

In teams gaat jullie gezelschap de virtuele game spelen in het centrum van Rotterdam. Met behulp van een tablet zullen de teams kriskras door de stad heen gestuurd worden. Aan u de taak om tijdens dit ludieke spel zo veel mogelijk munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die niet mogen ontbreken tijdens het huwelijk. Denk hierbij aan de ringen, de jurk en natuurlijk de overheerlijke bruidstaart! Maar dat is nog niet alles... Zorg er voor dat deze producten afgeleverd worden op het stadhuis of op de desbetreffende feestlocatie. Schiet op! Er is geen tijd te verliezen!

Om het spel nog iets spectaculairder te maken zijn er enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de fotograaf en de limousine chauffeur. Maar pas op! Ook de vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Wanneer zij jullie team zien, zou het feest van morgen nog wel eens in duigen kunnen vallen. De exen goed ontwijken dus! Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team de hoofdprijs in ontvangst nemen. Een leuke bruiloft of niet, dit vrijgezellenuitje is er zeker één voor in de boeken!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan