9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Steptocht in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u in Rotterdam een sportieve speurtocht met een speciaal vervoersmiddel? Dan is de GPS Steptocht een perfect spel om de moderne Maasstad te ontdekken!

Voor deze ontdekkingstocht zijn de sportieve steps volledig rijklaar gemaakt. Uw route door de binnenstad krijgt u door via GPS. Tussendoor gaat u leuke opdrachten uitvoeren die speciaal zijn samengesteld voor dit evenement.

Na ontvangst en de instructies van de begeleiders wordt u ergens in het centrum gedropt. Vervolgens mag u en uw gezelschap in groepen van maximaal 8 personen de route bepalen met behulp van het Global Positioning System. Zo moeilijk is dat niet, toch? Onderweg zijn er nog wat leuke opdrachten die opgelost moeten worden om de stad nog beter te leren kennen!

Met de GPS step speurtocht in Rotterdam komt u langs de mooiste plekjes van de Maasstad. Ondertussen traint iedereen ook nog even de linker- en rechterbenen en test u uw ruimtelijk inzicht. Hoe vindt u de kortste route en komt u van het ene punt naar het andere? Het winnende team krijgt na afloop een prachtige hoofdprijs! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sportieve steps
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan