Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Steptocht in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
GPS Steptocht in Rotterdam

Wilt u in Rotterdam een sportieve speurtocht met een speciaal vervoersmiddel? Dan is de GPS Steptocht een perfect spel om de moderne Maasstad te ontdekken!

Voor deze ontdekkingstocht zijn de sportieve steps volledig rijklaar gemaakt. Uw route door de binnenstad krijgt u door via GPS. Tussendoor gaat u leuke opdrachten uitvoeren die speciaal zijn samengesteld voor dit evenement.

Na ontvangst en de instructies van de begeleiders wordt u ergens in het centrum gedropt. Vervolgens mag u en uw gezelschap in groepen van maximaal 8 personen de route bepalen met behulp van het Global Positioning System. Zo moeilijk is dat niet, toch? Onderweg zijn er nog wat leuke opdrachten die opgelost moeten worden om de stad nog beter te leren kennen!

Met de GPS step speurtocht in Rotterdam komt u langs de mooiste plekjes van de Maasstad. Ondertussen traint iedereen ook nog even de linker- en rechterbenen en test u uw ruimtelijk inzicht. Hoe vindt u de kortste route en komt u van het ene punt naar het andere? Het winnende team krijgt na afloop een prachtige hoofdprijs! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sportieve steps
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan