Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Arrangement in Rotterdam

Voor groepen van 50 of meer personen heeft Maasstad Events een uniek uitje: het Grote Groepen Arrangement met rondleiding, spel, lunch en diner. Een hele gevulde dag dus!

Of u nu op zoek bent naar een uitje voor het gehele bedrijf, of met de ‘extended family’, dan bent u bij ons gegarandeerd het beste uit met grote groepen.

09.30 - 10.30 Ontvangst

U wordt op een locatie in hartje Rotterdam ontvangen met een kopje koffie of thee en een vers stuk gebak. Zodra iedereen gearriveerd is en heeft genoten van deze zoete verwennerij beginnen we met één van onze unieke rondleidingen door de Maasstad.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Maasstad Events worden altijd vergezeld van de beste gidsen die de stad op hun duimpje kennen. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

- Een algemene culturele rondleiding
- Een rondleiding gericht op de Tweede Wereldoorlog
- Een sportieve Steptocht, op de step dwars door het centrum (meerprijs)
- Een heerlijke Fietstour, dwars door het centrum en de rand van de stad (meerprijs)

12.30 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding is het tijd om te genieten van een compleet verzorgde lunch op een door u gekozen locatie in het centrum van Rotterdam. Een luxe lunch of een Rotterdamse koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch laten we uw gezelschap een spel tegen elkaar spelen. Zo creëren we ook nog eens teambuilding tijdens het evenement. Er is keuze uit verscheidene spellen. Enkele voorbeeld zijn:

- Get The Picture fotospeurtocht
- Crazy 88
- Wie is de Rat
- 'Ik hou van Holland quiz'?

Uiteraard staat uw spelprogramma onder begeleiding van onze enthousiaste medewerkers. Een grote diversiteit aan programma´s ligt voor u klaar. Staat uw gewenste programma er niet tussen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij maken het programma graag zoals u dat wilt.

17.00 - 20.00 Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van exquise gerechten uit de Rotterdamse keuken.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking en 1 drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk dagarrangement wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan