Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Verkennen, plunderen, avonturen beleven en aan teambuilding werken, het zijn allemaal ingrediënten van de City Game 'Kolonisten van Rotterdam', het ultieme groepsuitje en bedrijfsuitje voor liefhebbers van het bordspel Kolonisten van Catan en voor diegenen die Rotterdam van A tot Z willen leren kennen. Het doel van het spel; zoveel mogelijk grondstoffen zien te verkrijgen om uw kolonie op te bouwen en zo de andere teams van de kaart te vegen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Rotterdam te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Door het uitvoeren van wat extra foto-opdrachten zorgt u ervoor dat al uw veroveringen voor de eeuwigheid bewaard blijven. Gebruik al uw creativiteit en vindingrijkheid om uw eigen kolonie op te bouwen in het centrum van Rotterdam. Uiteindelijk komt iedereen bij elkaar om getuige te zijn van een gezellige prijsuitreiking zodat de beste Kolonisten ook nog even in 't zonnetje worden gezet.

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Hofstad Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan