9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen BBQ Boot in Rotterdam

Details over dit uitje

Het is veel meer dan alleen een sateetje prikken op een bootje. De Grote Groepen BBQ Boot van Maasstad Events maakt uw zakelijke uitje of familie-uitje extra feestelijk en maritiem!

Wij organiseren speciaal voor grote groepen een zeer gezellige rondvaart en BBQ in de haven van Rotterdam, met alles erop en eraan! Tijdens de vaart kunt u genieten van de lekkerste gerechten die voor u zijn klaargemaakt. Nu nog even de trossen los gooien en genieten van het uitzicht!

Deze BBQ rondvaart kan geheel op basis van uw wensen en voorkeuren worden vormgegeven. Van de late namiddag tot in de avond, wij varen uw voltallige gezelschap door de mooiste haven van Europa en leveren iedereen weer netjes aan de kade af.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Uitgebreide BBQ
  • Bediening aan boord

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Uiteraard kunt u deze vaartocht ook mooi combineren met allerlei andere Grote Groepsuitjes van Maasstad Events. Combineer uw Grote Groepen BBQ rondvaart bijvoorbeeld met een vooraf georganiseerde stadswandeling door Rotterdam!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan