Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Sex and the City in Rotterdam

Staat er binnenkort een bruiloft op de planning? Dan zoek je vast een super leuk vrijgezellenuitje? Maasstad Events heeft hiervoor een super leuk programma: het Sex and the City spel! Plezier en gezelligheid staan garant bij dit uitje.

Jullie worden hartelijk ontvangen in een gezellige locatie in Rotterdam. Hier krijgen jullie een lekker glaasje bubbels aangeboden om de middag goed te beginnen. Daarna komt de begeleider jullie ophalen om het gezelschap op te delen in teams. Vervolgens gaan jullie op pad met een videocamera om de leukste opdrachten uit te voeren in hartje Rotterdam. Wat dachten jullie van een act opvoeren (net als in de Sex and the City 2 film), een flirt-contest (zoals Samantha dit zo goed kan) en een zoektocht naar dé Mr. Big. Is dat alles? Nee nog lang niet! Wij hebben nog veel meer hilarische opdrachten bedacht. Aan het eind van het spelprogramma wordt door jullie Mr of Miss Big de hoofdprijs overhandigd aan het winnende team.

Willen jullie een samengesteld programma? Dat kan natuurlijk ook. Geef je wensen maar aan en Maasstad Events organiseert voor jullie een programma op maat. Niets is voor ons te gek!

Programma-indicatie:

14.00 - 14.30 Ontvangst met prosecco
14.30 - 17.00 Sex and the City spel
17.00 - 17.30 Prijsuitreiking

De tijden kunnen naar wens worden aangepast.

Inclusief:
  • Jullie eigen Mr. or Mrs. BIG als begeleider
  • Ontvangst met lekker glaasje prosecco
  • Uitleg programma
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Filmmateriaal wordt achteraf digitaal verzonden
  • één drankje bij de prijsuitreiking (bier, fris, huiswijn)
  • Prijs voor het winnende team

Bekijk al onze verrassende vrijgezellenfeesten in hartje Rotterdam. Elk arrangement is naar wens aan te passen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan