Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Lunchcruise in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Lunchcruise in Rotterdam

Even lekker erop uit met collega's, vrienden of familie in Rotterdam? De Grote Groepen Lunchcruise van Maasstad Events combineert alles wat de Maasstad zo mooi maakt.

Geniet van een heerlijke rondvaart door de grootste haven van Europa en maak van uw dagje uit in Rotterdam een echte belevenis. Tijdens deze Lunchcruise serveren wij een heerlijke lunch en viert u uw feestje op originele wijze.

U kunt in overleg kiezen voor een buffet dat u het meest geschikt vindt voor deze gezellige middag. Ook als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een professionele gids die alles weet te vertellen over de laatste ontwikkelingen in de haven. U zegt het maar, vrijwel alles is mogelijk tijdens deze vaartocht!

Tijdens deze gezellige Lunchcruise ziet u de prachtige skyline van Rotterdam aan u voorbij trekken en onder andere de meest recente aanwinst zoals "De Reus van Rem" (van architect Rem Koolhaas). Eindelijk ontdekt u precies waarom Rotterdam niet zonder reden het "Manhattan aan de Maas" wordt genoemd.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Compleet verzorgde lunch
  • Bediening aan boord

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Heeft u liever een High Tea Vaart of Brunch in plaats van een Lunch? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. Vraag de professionele medewerkers van Maasstad Events voor meer informatie. Uiteraard kunt u deze vaartocht ook combineren met allerlei andere Grote Groepsuitjes van Maastad Events. Combineer uw Grote Groepen Lunchcruise bijvoorbeeld met een vooraf georganiseerde stadswandeling door Rotterdam!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan