Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Lunchcruise in Rotterdam

Details over dit uitje

Even lekker erop uit met collega's, vrienden of familie in Rotterdam? De Grote Groepen Lunchcruise van Maasstad Events combineert alles wat de Maasstad zo mooi maakt.

Geniet van een heerlijke rondvaart door de grootste haven van Europa en maak van uw dagje uit in Rotterdam een echte belevenis. Tijdens deze Lunchcruise serveren wij een heerlijke lunch en viert u uw feestje op originele wijze.

U kunt in overleg kiezen voor een buffet dat u het meest geschikt vindt voor deze gezellige middag. Ook als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een professionele gids die alles weet te vertellen over de laatste ontwikkelingen in de haven. U zegt het maar, vrijwel alles is mogelijk tijdens deze vaartocht!

Tijdens deze gezellige Lunchcruise ziet u de prachtige skyline van Rotterdam aan u voorbij trekken en onder andere de meest recente aanwinst zoals "De Reus van Rem" (van architect Rem Koolhaas). Eindelijk ontdekt u precies waarom Rotterdam niet zonder reden het "Manhattan aan de Maas" wordt genoemd.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Compleet verzorgde lunch
  • Bediening aan boord

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Heeft u liever een High Tea Vaart of Brunch in plaats van een Lunch? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. Vraag de professionele medewerkers van Maasstad Events voor meer informatie. Uiteraard kunt u deze vaartocht ook combineren met allerlei andere Grote Groepsuitjes van Maastad Events. Combineer uw Grote Groepen Lunchcruise bijvoorbeeld met een vooraf georganiseerde stadswandeling door Rotterdam!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan