Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Havenvaart door Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Havenvaart door Rotterdam

Niets is zo indrukwekkend als de havenrondvaart van Maasstad Events in Rotterdam. Tijdens uw groepsuitje met familie of vrienden of bedrijfsuitje met collega's geniet u van de prachtige skyline van de stad, de enorme kranen en imposante schepen die per jaar miljoenen tonnen ijzererts, kolen, consumentengoederen en andere lading in hoog tempo hijsen en vervoeren. Als één van de grootste havens van de wereld en als centrale toegangspoort tot Europa is de Rotterdamse haven vanaf het water altijd indrukwekkend.

Tijdens uw vaartocht door de Rotterdamse haven ontdekt u de bekende scheepswerven en -reparatiebedrijven van de haven, de pijpenleggers van Rotterdam, de enorme droogdokken en de enorme kranen die miljoenen containers per jaar omhoog hijsen. Bovendien ziet u het allemaal vanaf een comfortabel schip.

Deze havenrondvaart is prima geschikt voor een avontuur op het water en is dé manier om de skyline vanaf de Maas te adoreren. Wilt u een speciaal bedrijfsuitje organiseren op het water? Maasstad Events organiseert prachtige vaartochten in Rotterdam en omgeving.

Inclusief:
  • Entree reguliere rondvaart of privé rondvaartboot
  • Te boeken op uw gewenste dag en verschillende tijdstippen!

Prijs reguliere rondvaart (1 uur en 15 minuten):

€ 15,00 p.p. excl. BTW

Prijs privé rondvaart (2 uur):

20 - 24 personen € 39,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 35,50 p.p. excl. BTW
30 - 34 personen € 31,50 p.p. excl. BTW
35 - 39 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
40 -> personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Belangrijk:

Bij de privé rondvaart kunt u de tijden en opstap locaties zelf aangeven. Daarnaast is het mogelijk om catering toe te voegen aan de rondvaart.

Kiest u voor de reguliere rondvaart dan worden er vaste tijden en een vaste opstap locatie gehanteerd.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan