Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
High Tour in Rotterdam

De High Tour in Rotterdam is een middag vol met zoete en hartige en en daarnaast ook nog eens een rondleiding door de stad!

Maasstad Events weet wel hoe we jullie kunnen laten genieten van onze prachtige stad aan de Maas.

We starten deze dag met een overheerlijk gebakje en een vers gezet kopje koffie of thee. Na deze rustige start komt onze gids jullie ophalen bij het restaurant en zal er een leuke route door de stad gelopen worden.

De stadswandeling brengt u door het centrum van de Maasstad. We lopen langs bekende straten en pleinen, zullen de nieuwste architectonische bouwprojecten niet overslaan en natuurlijk bezichtigen we de hoogste gebouwen van de stad. Uiteraard volgt er tussendoor nog een leuke anekdote. Onze gids zit bomvol verhalen!

Na de rondleiding van anderhalf uur worden jullie naar een volgend gezellig restaurant gebracht waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten.

Uitgebreid 'High Tea-en' en de stad eens nader bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag in Rotterdam. Een leuk arrangement met uw collega's of familie. Onze lange ervaring met het organiseren van arrangementen maakt van uw High Tour een ware belevenis.

Heel veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Tour door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie/thee en gebak
  • Professionele gids tijdens de rondleiding (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan