9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Rotterdam

Details over dit uitje

De High Tour in Rotterdam is een middag vol met zoete en hartige en en daarnaast ook nog eens een rondleiding door de stad!

Maasstad Events weet wel hoe we jullie kunnen laten genieten van onze prachtige stad aan de Maas.

We starten deze dag met een overheerlijk gebakje en een vers gezet kopje koffie of thee. Na deze rustige start komt onze gids jullie ophalen bij het restaurant en zal er een leuke route door de stad gelopen worden.

De stadswandeling brengt u door het centrum van de Maasstad. We lopen langs bekende straten en pleinen, zullen de nieuwste architectonische bouwprojecten niet overslaan en natuurlijk bezichtigen we de hoogste gebouwen van de stad. Uiteraard volgt er tussendoor nog een leuke anekdote. Onze gids zit bomvol verhalen!

Na de rondleiding van anderhalf uur worden jullie naar een volgend gezellig restaurant gebracht waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten.

Uitgebreid 'High Tea-en' en de stad eens nader bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag in Rotterdam. Een leuk arrangement met uw collega's of familie. Onze lange ervaring met het organiseren van arrangementen maakt van uw High Tour een ware belevenis.

Heel veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Tour door de stad
14.00 - 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie/thee en gebak
  • Professionele gids tijdens de rondleiding (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Uitgebreide High Tea

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan