Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Speel het spannende virtuele Crime City Game spel in Rotterdam, waarbij teambuilding voorop staat in een hypermodern stadsspel met tablets.

U gaat met behulp van tablets en portofoons de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en zorg dat u de concurrentie verslaat.

Hoe werkt het Crime City spel? Het doel van dit spel is eigenlijk heel eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk poen! Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum van Rotterdam. Kraak de verschillende kluizen door de stad, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Jullie zullen vast toegevoegd kunnen worden in het lijstje met beruchte straatbendes.

Uiteraard krijgen jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid in de stad. Wanneer jullie groep gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende knaken. Goed contact met jullie groepsleden via de bijgeleverde portofoons is van groot belang, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Uiteraard kunnen jullie gedurende het spel zicht houden op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een stapje harder moet lopen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race door de stad. Criminele activiteiten zullen wij nooit stimuleren, maar dit is toch de kans om uw vingers er eens aan te branden! Tijdens het laatste half uurtje van het arrangement gaan we leuke locatie waar u kunt genieten van een heerlijk welverdiend drankje. Jullie begeleider zorgt dan ook de feestelijke prijsuitreiking en maakt de topcriminelen binnen jullie gezelschap bekend.

Bent u meer van de 'bordspelletjes' dan kunt u ook kiezen voor een Empire City Game. Dit spel spelen we ook met tablets en is ook een aanrader!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan