Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crime City Tablet Game in Rotterdam

Speel het spannende virtuele Crime City Game spel in Rotterdam, waarbij teambuilding voorop staat in een hypermodern stadsspel met tablets.

U gaat met behulp van tablets en portofoons de strijd met elkaar aan. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en zorg dat u de concurrentie verslaat.

Hoe werkt het Crime City spel? Het doel van dit spel is eigenlijk heel eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk poen! Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum van Rotterdam. Kraak de verschillende kluizen door de stad, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Jullie zullen vast toegevoegd kunnen worden in het lijstje met beruchte straatbendes.

Uiteraard krijgen jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid in de stad. Wanneer jullie groep gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende knaken. Goed contact met jullie groepsleden via de bijgeleverde portofoons is van groot belang, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Uiteraard kunnen jullie gedurende het spel zicht houden op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een stapje harder moet lopen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race door de stad. Criminele activiteiten zullen wij nooit stimuleren, maar dit is toch de kans om uw vingers er eens aan te branden! Tijdens het laatste half uurtje van het arrangement gaan we naar een leuke locatie waar u kunt genieten van een heerlijk welverdiend drankje. Jullie begeleider zorgt dan ook voor de feestelijke prijsuitreiking en maakt de topcriminelen binnen jullie gezelschap bekend.

Bent u meer van de 'bordspelletjes' dan kunt u ook kiezen voor een Empire City Game. Dit spel spelen we ook met tablets en is ook een aanrader!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan