Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Historische Tramrit door Rotterdam

Details over dit uitje

Met de Historische Tramrit van Maasstad Events in Rotterdam ziet u alle bekende gebouwen, monumenten en pleinen in het stadscentrum op een unieke wijze aan u voorbij trekken.

Een beetje nostalgisch en altijd gezellig! Deze tramrit door de stad maakt van uw groepsuitje met familie of collega's een unieke belevenis. Tijdens de tramrit vertelt uw machinist wat interessante anekdotes over de vele toeristische trekpleisters waar u langs rijdt.

De tram is altijd gezellig! Heeft u speciale wensen, geen probleem! U kunt uw bedrijfsuitje of groepsuitje geheel op maat organiseren. U ziet de mooiste pleinen en straten van Rotterdam aan u voorbij trekken terwijl u geniet van het prachtige uitzicht.

Tijdens de rit komt u langs allerlei verschillende attracties, musea, restaurants en terrasjes. De moderne architectuur, de historische stadsdelen en het gezellige centrum worden natuurlijk ook niet vergeten!

Deze Historische Tramrit door Rotterdam is de ideale manier om heerlijk te ontspannen en wat van de stad te zien. Een perfect uitje om uw personeelsfeestje, familie-uitje of ander event onvergetelijk te maken!

Inclusief:
  • Tramhuur
  • Gezellige historische rit door Rotterdam centrum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan