Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Diner Cruise in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Jongens tegen de Meisjes Diner Cruise in Rotterdam

Het is tijd voor een flinke strijd tussen de seksen. Vandaag doen we dit ook nog eens varend en onder genot van een heerlijk diner! Dit belooft een heel gezellig avondje te worden.

Staat jullie jaarlijkse bedrijfs- of familieuitje weer voor de deur? Maasstad Events neemt graag de organisatie voor jullie uit handen, want wij hebben het leukste TV programma verwerkt in een hilarische quiz waar we jullie kennis van het andere geslacht gaan testen. Maasstad Events zorgt voor een heuse strijd op het water, onder leiding van onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand. Wie gaat er naar huis met de eer?

Wat weet jouw team nou eigenlijk van het andere geslacht? Hoeveel paar schoenen staan er gemiddeld bij een vrouw in de kast en kunnen mannen nou eigenlijk wel beter autorijden? We zullen het allemaal te weten komen tijdens een aantal ludieke spelrondes.

Tussendoor worden jullie ook nog eens heerlijk verwend met een diner op de boot. Zo wisselen we tijdens de avond op een gezellige manier de gerechten af met de verschillende spelrondes.

Zijn jullie klaar om de strijd aan te gaan voor de eer en een prachtig hoofdprijsje?

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Boothuur (4 uur)
  • Bediening aan boord
  • Uitgebreid buffet
  • Dessert
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan