Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Diner Cruise in Rotterdam

Details over dit uitje

Het is tijd voor een flinke strijd tussen de seksen. Vandaag doen we dit ook nog eens varend en onder genot van een heerlijk diner! Dit belooft een heel gezellig avondje te worden.

Staat jullie jaarlijkse bedrijfs- of familieuitje weer voor de deur? Maasstad Events neemt graag de organisatie voor jullie uit handen, want wij hebben het leukste TV programma verwerkt in een hilarische quiz waar we jullie kennis van het andere geslacht gaan testen. Maasstad Events zorgt voor een heuse strijd op het water, onder leiding van onze eigen Chantal Janzen of Tijl Beckand. Wie gaat er naar huis met de eer?

Wat weet jouw team nou eigenlijk van het andere geslacht? Hoeveel paar schoenen staan er gemiddeld bij een vrouw in de kast en kunnen mannen nou eigenlijk wel beter autorijden? We zullen het allemaal te weten komen tijdens een aantal ludieke spelrondes.

Tussendoor worden jullie ook nog eens heerlijk verwend met een diner op de boot. Zo wisselen we tijdens de avond op een gezellige manier de gerechten af met de verschillende spelrondes.

Zijn jullie klaar om de strijd aan te gaan voor de eer en een prachtig hoofdprijsje?

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Boothuur (4 uur)
  • Bediening aan boord
  • Uitgebreid buffet
  • Dessert
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan