Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Candyman in Rotterdam

Ga op avontuur in Rotterdam met deze SUPERSTER The Candyman en beleef dit hilarische spel van Maasstad Events. Durven jullie het aan?

De Candyman of Candygirl steelt geheid de show deze middag! Er moeten hilarische optredens uitgevoerd worden en we hebben een aantal leuke opdrachten bedacht, dit in combinatie met een morphsuit die de vrijgezel aan krijgt staat garant voor een super leuk uitje.

Struin met de Candyman lekker de stad door en laat de vrijgezel zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren! De Candyman likes to hug, pose, dance, drink and party. En zijn vrienden doen uiteraard lekker mee! Het ULTIEME vrijgezellenfeest, waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL.

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de vrijgezel allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van Rotterdam. Jullie zullen gegarandeerd huilend van het lachen over de grond rollen!

Na de opdrachtenregen komen we bij elkaar in een leuke gelegenheid en kunnen jullie samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel.

Uiteraard zorgt Maasstad Events dat er een camera aanwezig is, zodat jullie op de bruiloft nog eens na kunnen genieten van deze super leuke middag.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Alle filmpjes krijgt u achteraf digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen zij met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan