Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Rotterdam

Details over dit uitje

Ga op avontuur in Rotterdam met deze SUPERSTER The Candyman en beleef dit hilarische spel van Maasstad Events. Durven jullie het aan?

De Candyman of Candygirl steelt geheid de show deze middag! Er moeten hilarische optredens uitgevoerd worden en we hebben een aantal leuke opdrachten bedacht, dit in combinatie met een morphsuit die de vrijgezel aan krijgt staat garant voor een super leuk uitje.

Struin met de Candyman lekker de stad door en laat de vrijgezel zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren! De Candyman likes to hug, pose, dance, drink and party. En zijn vrienden doen uiteraard lekker mee! Het ULTIEME vrijgezellenfeest, waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL.

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de vrijgezel allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van Rotterdam. Jullie zullen gegarandeerd huilend van het lachen over de grond rollen!

Na de opdrachtenregen komen we bij elkaar in een leuke gelegenheid en kunnen jullie samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel.

Uiteraard zorgt Maasstad Events dat er een camera aanwezig is, zodat jullie op de bruiloft nog eens na kunnen genieten van deze super leuke middag.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Alle filmpjes krijgt u achteraf digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen zij met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan