Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Bent u ook zo een liefhebber van bordspellen? Dan bent u vast bekend met de Kolonisten van Catan. Wij hebben dit spel getransformeerd in een superleuk virtueel stadsspel! Maasstad Events organiseert dit virtuele stadsspel in combinatie met een overheerlijke lunch in hartje Rotterdam! Het virtuele spel wordt in twee rondes gespeeld en tussendoor kunnen jullie genieten van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants. Bent u opzoek naar een middagactiviteit voor een afdelingsuitje, vriendengroep of vrijgezellenfeest, dan is de Kolonisten van Catan hét uitje!

De regels zijn niet moeilijk, ook als u het bordspel niet kent zullen wij u binnen no-time bekend maken met deze virtuele tabletgame. In verschillende groepen gaan jullie op pad om in Rotterdam een virtuele kolonie te stichten. Om een kolonie te stichten moeten jullie onder andere verschillende grondstoffen verzamelen. De grondstoffen zijn natuurlijk niet onuitputtelijk, dus blijf ook op de concurrentie letten. Via de tablet zijn de locaties van de grondstoffen te vinden, kunnen ridderkaarten gespeeld worden, ontwikkelingskaarten gekocht worden en kunnen jullie delen van het centrum plunderen.

Om tijdens het bouwen van de kolonie ook nog even te genieten, lassen wij een aantal stops in bij drie verschillende restaurants waar jullie kunnen genieten van drie heerlijke gerechten. Tijdens het nagerecht wordt tevens het beste team in het zonnetje gezet en gekroond tot de ware Kolonsten van Catan!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Lunch voorgerecht
14.00 - 15.00 Kolonisten van Catan deel 1
15.00 - 16.00 Lunch hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Kolonisten van Catan deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan