Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de Rat Arrangement in Rotterdam

Het Wie is de Rat arrangement van Maasstad Events is het ultieme uitje in Rotterdam. Een hilarisch spel voor u en uw vrienden, collega's of familie!

De dag starten we met een uitgebreid verzorgde lunch, daarna spelen we het spel en sluiten af met een gezellig borreluurtje met smartlappen van verschillende Nederlandse artiesten.

Of u nou op zoek bent naar een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest, voor alle gezelschappen is dit arrangement echt een aanrader!

12.00 - 13.00 Lunch

Maasstad Events heeft bedacht dat we eerst eens een goede bodem gaan leggen voor we op pad gaan met het spelprogramma. Jullie genieten van de lunch in een restaurant naar keuze. Nadat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten zullen de begeleiders jullie een korte uitleg geven over het uitdagende spel 'Wie is de Rat'.

13.00 - 16.30 Wie is de Rat

Het spel bestaat uit een aantal grappige en spannende opdrachten die jullie met het team moeten volbrengen. Het vervelende is dat er één rat in het team aanwezig is die goed zijn best zal doen om de opdrachten zoveel mogelijk te saboteren. Goed opletten dus!

Probeer met uw team alle opdrachten zo correct mogelijk te doen om vervolgens te kunnen achterhalen wie de Rat in uw team is. De rat zal het u waarschijnlijk niet gemakkelijk maken!

16.30 - 17.30 Smartlappen borrel

Om het spel feestelijk af te sluiten kunnen jullie aansluitend genieten van een heerlijke borrel. Ook daar wordt voor vertier gezorgd, want een accordeonist komt u met de leukste kaskrakers van Nederlandse artiesten begeleiden op de accordeon. U kunt dus gerust uit volle borst de smartlappen meezingen. Uiteraard zorgen wij voor tekstboekjes, zodat ook de oudere nummers gewoon meegezongen kunnen worden. Zo heeft u geen enkele reden om niet mee te zingen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Gezellige accordeonist
  • Borreluurtje met smartlappen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan