Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Rotterdam

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat arrangement van Maasstad Events is het ultieme uitje in Rotterdam. Een hilarisch spel voor u en uw vrienden, collega's of familie!

De dag starten we met een uitgebreid verzorgde lunch, daarna spelen we het spel en sluiten af met een gezellig borreluurtje met smartlappen van verschillende Nederlandse artiesten.

Of u nou op zoek bent naar een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest voor alle gezelschappen is dit arrangement echt een aanrader!

12.00 - 13.00 Lunch

Maasstad Events heeft bedacht dat we eerst eens een goede bodem gaan leggen voor we op pad gaan met het spelprogramma. Jullie genieten van de lunch in een restaurant naar keuze. Nadat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten zullen de begeleiders jullie een korte uitleg geven over het uitdagende spel 'Wie is de Rat'.

13.00 - 16.30 Wie is de Rat

Het spel bestaat uit een aantal grappige en spannende opdrachten die jullie met het team moeten volbrengen. Het vervelende is dat er één rat in het team aanwezig is die goed zijn best zal doen om de opdrachten zoveel mogelijk te saboteren. Goed opletten dus!

Probeer met uw team alle opdrachten zo correct mogelijk te doen om vervolgens te kunnen achterhalen wie de Rat in uw team is. De rat zal het u waarschijnlijk niet gemakkelijk maken!

16.30 - 17.30 Smartlappen borrel

Om het spel feestelijk af te sluiten kunnen jullie aansluitend genieten van een heerlijke borrel. Ook daar wordt voor vertier gezorgd, want een accordeonist komt met u de leukste kaskrakers van Nederlandse artiesten begeleiden op de accordeon. U kunt dus gerust uit volle borst de smartlappen meezingen. Uiteraard zorgen wij voor tekstboekjes, zodat ook de oudere nummers gewoon meegezongen kunnen worden. Zo heeft u geen enkele reden om niet mee te zingen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Gezellige accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan