Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht met rondleiding in Rotterdam

Details over dit uitje

In het centrum onder leiding van een kroegtijger de leukste kroegen ontdekken? De kroegentocht van Maasstad Events in Rotterdam brengt u naar de leukste kroegen in de stad!

Luxe stadscafe's worden afgewisseld met echte donkerbruine kroegen of een après-skihut waar jullie even helemaal los gaan. Een prima tocht om je collega's of vrienden beter te leren kennen of om de banden tussen iedereen weer eens stevig aan te halen.

Met een professionele kroegtijger op stap in het centrum van Rotterdam is een stuk leuker dan doelloos rondzwerven in de hoop dat je ergens op een straathoek een leuke kroeg tegenkomt. Wij stippelen de beste route gewoon voor jullie uit, zorgen ervoor dat jullie niet te lang blijven hangen en brengen jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest geheel tot leven!

De drankjes zijn nog niet inbegrepen in de prijs en kunnen direct in de kroegen betaald worden.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan 3 verschillende kroegen
  • Te boeken op de jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan