Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

De politie heeft dringend jullie hulp nodig! Speel de spectaculaire virtuele game van Maasstad Events en los een lastige moordzaak op in het centrum van Rotterdam!

In teamverband gaan jullie tegen elkaar strijden. Elk team krijgt een tablet, een handleiding en een plattegrond mee. Tijdens het spel is het aan jullie de taak om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Zo wordt het raden van de dader en het moordwapen een stuk eenvoudiger! Zijn jullie de beste 'speurneus'? Dan slepen jullie een welverdiende hoofdprijs in de wacht!

Om het hele spel nog wat interessanter te maken zijn er ook nog een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto?

Welk team wordt gekroond tot hét detective-team van de dag? De beste 'speurneuzen' worden gehuldigd onder het genot van een welverdiend drankje! Veel speur-plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer bij de medewerkers van Maasstad Events naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan