Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ladies Only Vrijgezellenfeest

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ladies Only Vrijgezellenfeest

Het Ladies Only Vrijgezellenfeest in Rotterdam van Maasstad Events maakt van een vrijgezellenuitje of groepsarrangement één groot feest!

13.30 - 15.00 Workshop Paaldansen

Tijdens de Workshop Paaldansen van Maasstad Events leert u de fijne technieken van de edele dans van het verleiden.

Na wat inleidende oefeningen en een beetje rekken en strekken, gaat u zelf natuurlijk ook aan de slag om de paal te bedwingen. Tijdens deze workshop komt u er achter dat het nog inspannend is ook! De flexibele, professionele instructrice zal u met raad en daad terzijde staan. Zorg voor een paar stevige dijen en trek soepele kleding aan!

15.30 - 18.00 Ranking the Stars

Na de inspannende Workshop Paaldansen staat Ranking the Stars op het programma. Een aantal dagen voor het arrangement gaat plaatsvinden vult u en de rest van de deelnemers een korte vragenlijst in. In deze vragenlijst beantwoordt u vragen over uzelf en zal u uw vrienden of collega’s moeten ‘ranken’. Deze ingevulde lijsten zullen vervolgens verwerkt worden, wat zal resulteren in een hilarische en spectaculaire Ranking the Stars quiz!

In twee- of drietallen zal er tegen elkaar gestreden worden. Welk team zal het meest van de rest van de deelnemers weten en haalt de meeste punten?

18.00 - 20.00 Diner

Om dit onvergetelijke arrangement perfect af te sluiten gaat u genieten van een heerlijk diner.

Inclusief:
  • Workshop Paaldansen
  • Professionele begeleiding
  • Ranking the Stars quiz
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan