Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp

Ontrafel allerlei grappige raadsels over enge, grappige en gekke dieren zoals gorilla's, krokodillen en maki's. Bekijk het prachtige vlinderparadijs en het recent geboren olifantje!

Deze leuke en educatieve puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp maakt elk groeps-, bedrijfsuitje of schoolfeestje in Rotterdam heel speciaal. Met het hele gezelschap gaan jullie op stap langs alle dieren van alle werelddelen en ontdekken jullie steeds meer van de flora en fauna van deze mooie dierentuin.

Diergaarde Blijdorp is één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Jullie Maasstad Events' begeleider heet iedereen hartelijk welkom en zal eerst iets vertellen over het doel van de puzzeltocht. Daarna wordt jullie hele gezelschap verdeeld in teams. Vervolgens gaan jullie allemaal in een groep op pad met een puzzelboekje en een routekaart. Onderweg moet elk team allerlei vragen beantwoorden over de dieren die er allemaal te zien zijn.

Als iedereen binnen de afgesproken tijd klaar is, gaan we bekijken wie van jullie de dierentuin echt goed hebben leren kennen. De antwoorden worden bekeken en er wordt een leuke prijs uitgereikt aan het winnende team. Een heerlijk dagje uit met het hele personeel of met familie? De Puzzeltocht Diergaarde Blijdorp van Maasstad Events maakt elk bedrijfsuitje of familie-uitje extra gezellig.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Entree tickets Diergaarde Blijdorp
  • Drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Hoofdprijs voor het winnende team
  • Te boeken op een dag en tijdstip dat jullie uitkomt!

Tip:

Uiteraard is dit uitstapje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop in het centrum van Rotterdam.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan