9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp

Details over dit uitje

Ontrafel allerlei grappige raadsels over enge, grappige en gekke dieren zoals gorilla's, krokodillen en maki's. Bekijk het prachtige vlinderparadijs en het recent geboren olifantje!

Deze leuke en educatieve puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp maakt elk groeps-, bedrijfsuitje of schoolfeestje in Rotterdam heel speciaal. Met het hele gezelschap gaan jullie op stap langs alle dieren van alle werelddelen en ontdekken jullie steeds meer van de flora en fauna van deze mooie dierentuin.

Diergaarde Blijdorp is één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Jullie Maasstad Events' begeleider heet iedereen hartelijk welkom en zal eerst iets vertellen over het doel van de puzzeltocht. Daarna wordt jullie hele gezelschap verdeeld in teams. Vervolgens gaan jullie allemaal in een groep op pad met een puzzelboekje en een routekaart. Onderweg moet elk team allerlei vragen beantwoorden over de dieren die er allemaal te zien zijn.

Als iedereen binnen de afgesproken tijd klaar is, gaan we bekijken wie van jullie de dierentuin echt goed hebben leren kennen. De antwoorden worden bekeken en er wordt een leuke prijs uitgereikt aan het winnende team. Een heerlijk dagje uit met het hele personeel of met familie? De Puzzeltocht Diergaarde Blijdorp van Maasstad Events maakt elk bedrijfsuitje of familie-uitje extra gezellig.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Entree tickets Diergaarde Blijdorp
  • Drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Hoofdprijs voor het winnende team
  • Te boeken op een dag en tijdstip dat jullie uitkomt!

Tip:

Uiteraard is dit uitstapje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan