Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Likeurproeverij in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u een Rotterdams groepsuitje organiseren met een bijzonder smakelijke afdronk? Schrijf u in voor de Likeur Proeverij in Rotterdam! Een likeur proeverij voor echte levensgenieters en Bourgondiërs. Een echte test voor de gevoeligste smaakpapillen, de neusvleugels en alle overige zintuigen. Deze heerlijke proeverij van Maasstad Events laat u allerlei likeurtjes proeven. Gedurende zo'n twee uur staat uw mond en gehemelte in het teken van ongekende smaaksensaties en de zoektocht naar de ultieme likeur!

Heerlijk proeven en Bourgondisch genieten tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje met familie of vrienden? De likeur proeverij van Maasstad Events zorgt ervoor dat u de ambachtelijk gebrouwen likeur weer helemaal opnieuw ontdekt wordt. Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van 7 verschillende likeurtjes
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan