Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Workshop Disco Dansen – Rondleiding

Details over dit uitje

Geniet tijdens dit uitje van een heerlijke lunch, wordt losser in de heupen met een workshop Disco Dansen en leer Rotterdam beter kennen tijdens een rondleiding.

12.30 - 13.30 Lunch

U begint dit uitje met een heerlijke lunch in een gezellig restaurant, in het centrum van de Maasstad. Geniet van al het lekkers dat er is en eet en drink voldoende. De rest van het programma zal nog de nodige energie van u vergen!

13.30 - 15.00 Workshop Disco Dansen

Na de overheerlijke lunch springt u de dansvloer op en gaat u de kunst van het disco dansen leren! De disco outfits en een stralend humeur mogen natuurlijk niet ontbreken. Dans de sterren van de hemel met muziek van onder andere Kool & The Gang, Spargo en KC & The Sunshine Band. Leer de creatieve moves tijdens het Disco Dansen en geniet van deze wervelende workshop!

15.00 - 17.00 Rondleiding

Sluit het arrangement af met een interessante rondleiding door Rotterdam. Uw gids verbindt tijdens deze leuke rondleiding de historie van de nieuwe gebouwen van de stad, en vertelt u boeiende anekdotes over de ambitie van het huidige Rotterdam.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Workshop Disco Dansen
  • Rondleiding
  • Gids
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan