9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game op Katendrecht

Details over dit uitje

Bent u ook zo'n fan van de Escape Rooms? Heeft u alleen geen zin om opgesloten te worden? Dan heeft Maasstad Events een super leuk uitje voor jullie: de Escape City game op Katendrecht! Virtueel sluiten we jullie op en is het aan jullie om verschillende raadsels op te lossen. Jullie krijgen de raadsels via een bijgeleverde tablet.

Jullie spelen tegen de virtuele Dr. Crypto. Er zijn mensen gegijzeld en deze mensen kunnen bevrijd worden door het oplossen van verschillende opdrachten. Terwijl jullie over het prachtige Katendrecht lopen krijg je via de tablet diverse hints, waardoor het mogelijk wordt om bepaalde vraagstukken op te lossen. Iedere gemiste hint gaat ten kosten van jullie punten. Let wel op, want de klok tikt door en jullie moeten zo veel mogelijk mensen bevrijden binnen de tijd.

Hoeveel mensen krijgt jullie team uit handen van de gijzelaar? Bij de ontknoping krijgen jullie een welverdiende drankje en wordt het winnende team in het zonnetje gezet. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bent u met een kleiner gezelschap?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan