Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Rotterdam

Details over dit uitje

Het enige echte Moorddiner in Rotterdam spelen? Maasstad Events heeft het! Ook wel bekend als het moordspel of het moordspeldiner.

Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, een echte aanrader voor elk groepsuitje!

De culinaire creaties zijn om uw vinger bij af te likken, maar de actie aan tafel is helemaal om te smullen! In een spannend rollenspel probeert u samen met de politierechercheur een duistere moord op te lossen. De dader bevindt zich in uw gezelschap! Een spannende belevenis zonder DNA-onderzoek en vergrootglas, maar met bijpassende kostuums, een script en kaarslicht...

Speelt u de rol van chique zakenman of toiletjuffrouw? Het complete gezelschap doet mee om de duistere moord op te lossen. De speciaal ingehuurde rechercheur van Maasstad Events houdt iedereen actief en zorgt ervoor dat de aandacht naar het oplossen van de moord nooit verslapt. Tijdens het spannende rollenspel geniet u van een overheerlijk 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijke crimineel in de kraag te vatten.

Als plotseling rechercheur de Kok (met K..O..K) met een duik over tafel het sinistere figuur in de boeien slaat..... wat een heerlijk kopje koffie na afloop en wat een geweldige hoofdprijs voor de beste speurneus! Heel veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in het centrum van Rotterdam
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Bijpassende kleding
  • Script
  • Geweldige prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor de doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan