Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Moorddiner in Rotterdam

Het enige echte Moorddiner in Rotterdam spelen? Maasstad Events heeft het! Ook wel bekend als het moordspel of het moordspeldiner.

Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, een echte aanrader voor elk groepsuitje!

De culinaire creaties zijn om uw vinger bij af te likken, maar de actie aan tafel is helemaal om te smullen! In een spannend rollenspel probeert u samen met de politierechercheur een duistere moord op te lossen. De dader bevindt zich in uw gezelschap! Een spannende belevenis zonder DNA-onderzoek en vergrootglas, maar met bijpassende kostuums, een script en kaarslicht...

Speelt u de rol van chique zakenman of toiletjuffrouw? Het complete gezelschap doet mee om de duistere moord op te lossen. De speciaal ingehuurde rechercheur van Maasstad Events houdt iedereen actief en zorgt ervoor dat de aandacht naar het oplossen van de moord nooit verslapt. Tijdens het spannende rollenspel geniet u van een overheerlijk 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijke crimineel in de kraag te vatten. Plotseling duikt rechercheur de Kok (met K..O..K) over tafel en slaat het sinistere figuur in de boeien.....

Na afloop van het spannende spel lust u wel een kopje koffie.. en ontvangt de beste speurneus een geweldige hoofdprijs! Heel veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in het centrum van Rotterdam
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Bijpassende kleding
  • Script
  • Geweldige prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor de doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan