Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Old Rotterdam

Details over dit uitje
Old Rotterdam

 

Tijdens de 'Old' Speurtocht in Rotterdam ontdekt u de oudste bezienswaardigheden en beleeft u de geschiedenis van de stad opnieuw!

We gaan uw kennis testen over belangrijkste jaartallen voor de stad. Historische, vaak geheimzinnige en verrassende details worden op een unieke en leuke manier door jullie ontdekt!

Uw gezelschap wordt op pad gestuurd in teams van maximaal 8 personen. Aan de hand van een stadskaart bepaalt ieder team zijn of haar eigen route door het gebied aan de hand van jaartallen en gebeurtenissen in het verleden. Elke route leidt weer naar andere vraagstukken die u tijdens deze ontdekkingsreis op moet lossen.

Een oude gevelsteen, een brug die zijn naam heeft gekregen door een historische gebeurtenis, een oud pand dat het bombardement heeft overleefd, het zijn maar een paar onderdelen van deze puzzeltocht! Ontdek de leukste details van Rotterdam en win er een originele prijs mee! Duik in het verleden en los historische raadsels op!

Inclusief:
  • Een vragen en opdrachtenboekje
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Enthousiaste begeleider
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan