Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oeps! party in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u een ultieme mix van gezelligheid, slagroom, cocktails en smartlappen? Dan is de Oeps! party van Maasstad Events hét feest in Rotterdam dat u niet mag missen!

Stelt u zich eens voor: allemaal naar het feest in de stad... lange voorbereidingen, flink wat geld uitgegeven, geweldige uitnodigingen gemaakt enz enz…

Maar dan… op de afgesproken plek en het afgesproken tijdstip zijn de deuren gesloten en is alles pikdonker! Helemaal niemand te bekennen, behalve een Rotterdams wijffie na die een beetje staat te poetsen met krulspelden in haar haar…

Iedereen heeft heel veel zin in het feest, want Maasstad Events heeft niet voor niets zo’n goede reputatie wat betreft de organisatie van onvergetelijke uitjes en super party's!

Daar staat u dan met uw gezelschap! Hele avond compleet naar de !@#$%^...!

NOU… DAT GAAT NATUURLIJK NIET GEBEUREN!!

Het Rotterdamse wijffie met de krulspelden is Tante Sjaan, de schoonmaakster van de feestlocatie. Met haar neef Sjonnie regelt Tante Sjaan alsnog van alles om een provisorische knalavond voor u en uw gezelschap te organiseren!

Tijdens de 'Starting in the kitchen Party' krijgt u van Tante Sjaan een heerlijk gebakje voorgeschoteld. Vervolgens gaat u smartlappen zingen voor doven en slechthorenden! Te hilarisch voor woorden dus!

Na het heerlijke gebakje en de gezellige muziek van onze accordeonist gaat u Oud-Hollandse spelletjes spelen, zoals sjoelen en koekhappen. Pas dan komt u in de stemming voor het echte werk. U gaat namelijk de ultieme alcoholische maken!

De professionele cocktailshaker zal u alles leren over het maken van de heerlijkste cocktails! U en uw gezelschap gaat glorieus shaken en stirren! Na het shaken gaat u lekker genieten van een overheerlijk 3-gangen buffet. Vervolgens gaat u swingen op de beste muziek van onze professionele DJ! Voetjes van de vloer en laat de buren ook meegenieten! Veel plezier tijdens deze onvergetelijke party!

Inclusief:
  • Oud-Hollandse spelletjes
  • Cocktail shakers
  • Accordeonist
  • Uitgebreid 3-gangen buffet
  • Luxe hapjes
  • Toplocatie
  • Partymanager

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Optioneel:

- Fotograaf
- DJ

Party Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan