9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes in Rotterdam

Details over dit uitje

De strijd der sekse barst los bij De Jongens tegen de Meisjes in Rotterdam van Maasstad Events! Bij deze quiz testen wij jullie kennis van het andere geslacht.

De mannen tegen de vrouwen! Door het beantwoorden van allerlei ludieke,en komische vragen over de andere sekse strijd u samen met uw team voor de unieke hoofdprijs!

Uiteraard zal het spel niet uitmonden in een oorlog tussen de verschillende geslachten, maar is het wel interessant om jullie kennis over elkaar eens bloot te leggen.

Onze toffe en goedlachse presentatrice zal net als het tv-programma zorgen dat het hele programma aan elkaar gepraat wordt. Natuurlijk zijn ze neutraal tijdens het spel en zullen zij zorgen dat er veel hilarische momenten plaats zullen vinden. En niet geheel onbelangrijk... zij hebben de exacte en correcte antwoorden op de vragen! Hoe vaak denken mannen op een dag aan sex? Hoe veel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? Dat soort vragen zullen de revue passeren.

De presentatrice zal de hoofdprijs uitkeren aan het team dat het beste in staat is het andere geslacht in te schatten, het gaat hier dus om suprematie en prestige! Welk geslacht is nu eigenlijk het best? Dit komt u uiteraard te weten bij deze spetterende spelshow van Maasstad Events!

Inclusief:
  • Toffe en goedlachse presentatrice of presentator
  • Hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Geweldige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Handige Tip voor uw Jongens tegen de Meisjes arrangement:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan