Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
De Jongens tegen de Meisjes in Rotterdam

De strijd der sekse barst los bij De Jongens tegen de Meisjes in Rotterdam van Maasstad Events! Bij deze quiz testen wij jullie kennis van het andere geslacht.

De mannen tegen de vrouwen! Door het beantwoorden van allerlei ludieke en komische vragen over de andere sekse strijd u samen met uw team voor de unieke hoofdprijs!

Uiteraard zal het spel niet uitmonden in een oorlog tussen de verschillende geslachten, maar is het wel interessant om jullie kennis over elkaar eens bloot te leggen.

Onze toffe en goedlachse presentatrice zal net als bij het tv-programma zorgen dat het hele programma aan elkaar gepraat wordt. Natuurlijk is zij neutraal tijdens het spel en zal ze zorgen dat er veel hilarische momenten plaats zullen vinden. En niet geheel onbelangrijk... zij heeft de exacte en correcte antwoorden op de vragen! Hoe vaak denken mannen op een dag aan sex? Hoe veel paar schoenen hebben de meeste vrouwen zo gemiddeld in de kast staan? Dat soort vragen zullen de revue passeren.

De presentatrice zal de hoofdprijs uitkeren aan het team dat het beste in staat is het andere geslacht in te schatten, het gaat hier dus om suprematie en prestige! Welk geslacht is nu eigenlijk het best? Dit komt u uiteraard te weten bij deze spetterende spelshow van Maasstad Events!

Inclusief:
  • Toffe en goedlachse presentatrice of presentator
  • Hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Geweldige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Handige Tip voor uw Jongens tegen de Meisjes arrangement:

Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan