Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pain Game in Rotterdam

Details over dit uitje

De Pain Game komt naar Rotterdam! Beleef het meest sensationele spelprogramma van dit moment bij Maasstad Events. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan en zullen jullie je pijngrens leren kennen door soms hilarische en dan weer griezelige uitdagingen aan te gaan. Zet je vrijgezellenfeest op stelten en neem al je vrienden en vriendinnen mee!

Elk team speelt een aantal speelrondes en krijgt van onze spelbegeleider een aantal ludieke vragen voorgeschoteld. Na drie foute antwoorden is iemand uit jullie team het haasje. Dus dat wordt even lekker tongen met onze 'leather girl', je borst laten harsen of met je blote komt in een bak met cavia's gaan zitten....bedenk maar wat!

Beetje extreem, vooral hilarisch en het spel zorgt gegarandeerd dat jullie over de grond rollen van het lachen!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit sensationele spelprogramma van Maasstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan