Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Rondvaart in Rotterdam

Details over dit uitje

Een boot vol muziek over het water van Rotterdam, net als The Beatles in de jaren zestig. Maar dan net even anders. Dat is de Popquiz Rondvaart van Maasstad Events!

Tijdens een twee uur durende rondvaart door het prachtige Rotterdam vertelt u alles wat u weet over bands, artiesten en muziek uit binnen- en buitenland.

Uiteraard kunt u de quiz volledig op uw wensen afstemmen. Welke categorie kiest u?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat tijdens deze quiz zien hoeveel u daadwerkelijk weet van popgroepen en bands als Take That, Queen, ABBA en vele andere artiesten. De enthousiaste showmaster van Maasstad Events zal alle vragen en muzieknummers op u afvuren!

Nadat uw gezelschap in twee gelijke groepen is verdeeld kan de pop quiz beginnen! De showmaster zal de quiz rustig beginnen met een aantal muzikale kennisvragen. Vervolgens zal het tempo steeds meer opgevoerd worden en zullen er verschillende tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Welk team heeft de meeste kennis van muziek en hangt als eerste aan de bel?

Geniet van de Maastad, het water, de heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk alle muzieknummers van vroeger en nu die ten gehore worden gebracht! Meezingen is wel verplicht!

Inclusief:
  • Privéboot en schipper
  • Enthousiaste quizmaster
  • Popquiz benodigdheden
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan