Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pimp & Ho Party in Rotterdam

Details over dit uitje

De Pimp & Ho Party in Rotterdam inclusief een pefecte DJ, sexy gastvrouwen en prikkelende optredens! Speel een quiz en geniet van de lekkerste cocktails tijdens dit feest!

Op een prachtige locatie in hartje Rotterdam staan de sexy ladies klaar om u en uw gezelschap welkom te heten met een heerlijk glas bubbels. Geniet ook van de lekkerste cocktails om helemaal in de stemming te komen!

Dit gezellige feestje duurt ongeveer 4 uur dus doe het wel een beetje rustig aan! Bij binnenkomst gaat u eerst genieten van een overheerlijke buffet dat voor u klaar staat. Gedurende de hele avond kunt u onbeperkt genieten van de drankjes uit de Hollandse bar. De dansvloer staat voor u klaar, dus voetjes van de vloer! Er zijn een aantal hits voor u uitgezocht die enigszins lustopwekkend genoemd kunnen worden! Yo DJ pump... ehh... pimp this party!

Speel de Rotterdamse ho quiz en geniet van onze zingende Pimp, die wel erg zijn best doet bij alle dames! Uiteraard is er voor de herinnering ook een proefssionele fotograaf aanwezig die alle sexy momenten vastlegt!

Inclusief:
  • Ontvangst met bubbels
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Optreden zingende pimp of ho
  • Quiz met ludieke prijsjes

Optioneel:

- 2 gastvrouwen
- Paaldans demonstratie
- Fotograaf

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan